rubiny

mariola650
Posty: 20
Rejestracja: ndz, 25 lis 2012, 16:48
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

rubiny

Postautor: mariola650 » ndz, 8 mar 2015, 10:54

Witam czy rubiny moge zakupic u hanlarza towarami specjalnymi pisze ze 15000to 100 rubinow ale nie wiem czy jak klikne to zabierze mi kase a na konto dostane 100 rubinow czy zabierze mi rubiny ktore skladam od miesiecy a tak naprawde kasy nie potrzebuje jezeli ktos tak kupowal rubiny prosze o podpowiedz pozdrawiam

Awatar użytkownika
roofiwzgw
Posty: 1603
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 11:11
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: roofiwzgw
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: rubiny

Postautor: roofiwzgw » ndz, 8 mar 2015, 11:10

Za 100 rubinów dostaniesz 15.000 dukatów nie na odwrót ;)

Pozdrawiam
Gram w My Free Zoo na serwerze 1 i My Sunny Resort na serwerze 1 - mój nick w tych grach to roofiwzgw
W Wolnych Farmerach gram na serwerze 6, nick roofie

mariola650
Posty: 20
Rejestracja: ndz, 25 lis 2012, 16:48
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

Re: rubiny

Postautor: mariola650 » ndz, 8 mar 2015, 11:27

dziekuje bardzo a jest jakas inna opcja niz zakup rubinow przez telefon czy przelew

Awatar użytkownika
roofiwzgw
Posty: 1603
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 11:11
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: roofiwzgw
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: rubiny

Postautor: roofiwzgw » ndz, 8 mar 2015, 11:40

Niestety nie. Rubiny możesz kupić tylko i wyłącznie za realną gotówkę ;)
Gram w My Free Zoo na serwerze 1 i My Sunny Resort na serwerze 1 - mój nick w tych grach to roofiwzgw
W Wolnych Farmerach gram na serwerze 6, nick roofie

mariola650
Posty: 20
Rejestracja: ndz, 25 lis 2012, 16:48
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

Re: rubiny

Postautor: mariola650 » ndz, 8 mar 2015, 11:43

dzieki szkoda bo za gotowke jest dosc drogo pozdrawiam i przyjemnej gry


Wróć do „Ogólne”